Det allerførste Personlig Produktivitet handler om, er tidsstyring. Du har måske en drøm om at få en eller anden form for indkomst gennem Internettet, og hvis jeg ikke tager fejl, har du haft den drøm i et stykke tid (det havde jeg i hvert fald). Af en eller anden grund sidder du stadig fast i drømmen. Du har selvfølgelig købt en masse materiale der gerne skulle gøre dig rig, og du har en million e-bøger omhandlende stort set alt – du har ovenikøbet rettighederne til at sælge dem videre… Men har du bare 1 side på Internettet der giver en konstant indkomst? Mit gæt vil være at svaret er nej! Der er 7 meget vigtige nøgler til alt, og de er derfor hovedbestanddelen i Mit Internet Marketing System.

Den første nøgle er tidsstyring. Du skal kunne kontrollere den tid du har, og her er vi alle lige. Vi har alle sammen 24 timer i døgnet, så dette er den vigtigste ting at kontrollere. Jeg har set de første 20 kalendersystemer, og jeg har set alle de seje ting man kan med dem, og JA, jeg har med garanti også købt dem alle sammen. Kan du gætte hvor mange af dem jeg bruger? INGEN! Jeg er gået tilbage til det grundlæggende, i øvrigt et det system gratis jeg bruger nu ganske gratis, og det fungerer perfekt for mig. Med det her lille gratis tidsstyringssystem kan du opnå alle dine vildeste drømme med lynets hast, og du vil simpelthen ikke tro på den effekt det vil have på dit liv. Vil du gerne høre om det? Det tænkte jeg nok, så nu begynder vi…

Du kommer til at skulle bruge en eller anden form for mobil kalender, enten en smartphone(ja, du gættede rigtigt, sådan en bruger jeg selv!), eller en standard kalender med 1 ark papir til hver dag.

Lad os nu snakke om de 24 timer der er i et døgn. 8 af timerne bruger du til at sove, arbejde tager også 8 timer, dermed har vi ca. 8 timer tilbage til det vi kalder fritid. Det er disse 8 timer der er de mest interessante, eftersom det er her du skal skabe det liv du i virkeligheden gerne vil leve.

Her er jeg nødt til at indskyde en kommentar: Jeg ved godt man kan diskutere om de 8 timers søvn er for lidt eller for meget. Hvad med den tid du bruger på morgenmad, bad osv.  I forbindelse med arbejde er der også transporttid osv. Alt det er ligegyldigt, eftersom det vil være fint med bare 4 timers fritid til dette projekt. Rent faktisk kan du klare dig, hvis du bare kan tilsidesætte 2 timer hver dag, og så vil jeg også garantere dig, at du kan opnå dine vildeste drømme, hvis du bare følger mit system. Så hvordan du sover og arbejder kommer egentlig ikke mig ved, og du har måske også en familie som du skal tage dig af, men hvis du vil have min hjælp, vil jeg fra nu af, kræve 2 timer om dagen fra dig. Til gengæld vil jeg få dine drømme til at blive til virkelighed!

En anden sidebemærkning er omkring arbejdsdage: Med det her system skal du bruge 2 timer 6 dage om ugen, og du har dermed 1 dag fri. Det var, ifølge nogle, sådan verden blev skabt, og det er også sådan vi skal bygge vores drømmeliv. Om du vælger at holde søndagen fri, ligesom mig, eller vælger en hel anden dag er helt op til dig.

Hvis du kan afse mere end 2 timer om dagen, vil du selvfølgelig opnå dit mål noget hurtigere, men de 2 timer er et minimum. Du kan selvfølgelig holde ferie uden at skulle bruge disse 2 timer om dagen!

Nu er det tid til at finde din kalender og afsætte den tid du vil investere i projektet, men husk, mindst 2 timer om dagen 6 dage om ugen. Afsæt tiden nu. Om du giver mig disse 2 timer midt om natten eller lige før spisetid er lige meget for mig! Systemet er ikke afhængigt af bestemte tidspunkter, så bare afsæt de 2 timer som det passer dig bedst. I kalenderen skriver du bare EA. Gør det nu, og i lektion 2 vil jeg så fortælle hvad EA er, og hvad du skal gøre med den afsatte tid…