Internet Marketing

Internet Marketing er kunsten at markedsføre på Internettet. Det er og bliver en af mine store passioner og jeg kan tale om det uafbrudt i timevis… jeg er dog ved at lære at af uransagelige og komplet uforståelige grunde er det ikke alle der deler min passion for dette spændene emne 🙂

Det springende punkt

Min passion for emnet blev forstærket voldsomt i 2007 hvor der absolut ikke var en eneste forretningspartner, bookingbureau eller andre der ville have med mig at gøre.

 

N

Idéen

Alle mine jobs blev aflyst og jeg kunne hurtigt se at jeg var på vej ud i økonomisk ruin hvis jeg ikke fandt på noget. Jeg valgte at dygtiggøre mig endnu mere i Internet Marketing ud fra tanken om at hvis ingen som udgangspunkt gad købe noget jeg havde med at gøre, så skulle min markedsføring være intet mindre end enestående.

Ekspertisen

Jeg tog en del hardcore kurser og det betalte sig. Internet Markedsføring er nok det emne jeg vil påstå er det tætteste vi kommer på noget jeg virkelig har forstand på og hvor jeg kan tillade mig at kalde mig ekspert.

Insiderviden

Min passion for dette emne er så stor, at jeg har dedikeret en del af mit liv til det. Jeg har derfor platformen Insiderviden, hvor jeg hjælper andre der vil lære noget om faget.

Vil du vide mere?

Skulle du være så heldig/uheldig at blive bidt af denne passion ligesom mig, så vil jeg anbefale dig at starte rigtigt. Det er i denne branche som med så mange andre steder: 80% af tiden går med at aflære gamle indlærte fejl! Det betyder at hvis du lægger det rigtige fundament har du 80% mere tid end alle os andre! Er du interesseret kan du klikke på knappen herunder.