Nøgle nr. 7 hedder ”Betal”, og jeg mener det fra hjertet af! Ok, vi har jo alle sammen, i en eller anden grad, glemt at betale på nettet, om det så er en eller anden downloaded film, eller noget musik, windows osv.

Men det var dengang, for nu gælder det noget helt andet. Netop fordi du har bestemt dig for at blive selvstændig via Internettet, hvilket i øvrigt er meget klogt tænkt. Fra nu af har du simpelthen ikke råd til at bruge ”stjålen” software (ja, jeg ved godt du ikke kan lide at tænke på det som stjålet, men det er jo faktisk sådan det er).

Forestil dig at Microsoft bestemmer sig for at lukke din computer ned, bare fordi du har installeret uoriginal windows software… dette kan de faktisk gøre på få sekunder! Vigtigere endnu: Internettet udvikler sig så hurtigt, at der hele tiden kommer nye opdateringer til dine produkter, og hvis du bruger ”stjålen” software, har du højst sandsynligt ikke adgang til disse opdateringer.

Derfor skal du betale for al den software du benytter dig af, og du skal huske at opdatere det hele tiden. Jeg vil ikke trække det i langdrag, for det burde være krystalklart allerede, og inderst inde ved du alligevel godt det er forkert at benytte sig af piratkopieret software.

Hvad jeg i stedet vil kommentere er den 80/20 regel, der kan bruges i næsten alle aspekter af livet. Der er altid 20 % af en given masse der vil udgøre 80 % af forskellen. Det vil sige at 80 % af enhver given masse, udgør 20 % af forskellen/resultatet. I dette tilfælde vil det betyde, at 80 procent af alle mennesker bruger kun deres software 20 procent.

Tænk over det, og du vil sikkert opdage det er rigtigt. F.eks. Microsoft Word, vil du ikke være enig i, at du nok kun i virkeligheden bruger ca. 20 % af, hvad det egentlig kan? Ok, jeg ved godt at Word er et kæmpe program, men den samme regel gælder for alle de små stykker software som du ellers har… Også din PDA og din mobiltelefon! Har du f.eks. læst hele manualen til dit udstyr? Svaret vil sikkert være nej, og det er faktisk den største fejl du kan begå!

Du kan ikke bruge, eller tjene penge på de ting du ikke kender, så du er nødt til at afsætte tid hver eneste uge, for at holde dig opdateret, og få tjekket op på den hard- og software du bruger.

Når du først er begyndt på det, vil du hver eneste uge takke mig fordi jeg fik dig i gang med det! Jeg kan ikke beskrive hvor meget tid jeg har sparet, ved at bruge et par timer på at studere min software til bunds.

Du kan slet ikke forestille dig hvad dit e-mail program i virkeligheden er i stand til at gøre, når du pludselig benytter dig af alle funktioner. Det er helt vanvittigt at tænke på, når nu dit e-mail program er det vigtigste af dem alle sammen. Tanken om alle de mennesker der prøver at tjene penge via nettet, der bare ikke har den fjerneste ide om hvad deres e-mail program i virkeligheden kan udrette, tager pusten fra mig.

Jeg har set utallige Internet marketing ”junkies” der køber det ene stykke software efter det andet, og de har også en kolossal mængde e-books, som de aldrig nogensinde har sat sig ind i, bare fordi de har så utroligt travlt med at læse et eller andet 10 siders salgsbrev, omhandlende det næste Internet mirakel…

Du bliver nødt til at være anderledes! Du skal bruge noget tid, hver uge, på at studere og sætte dig ind i de værktøjer du bruger på daglig basis. Lær din e-mail software at kende ned til mindste detalje, og leg lidt med det. Gennemlæs manualerne for de forskellige affiliate software du også har købt. Lær hver eneste funktion i Google AdWords at kende.

Så derfor, betal for dine programmer/værktøjer, så du konstant kan opdatere dem, og lære dem at kende ned til mindste detalje. Det vil give dig det største udbytte, og hæve dig op til den absolutte elite i denne branche, og du vil have et kæmpe forspring i forhold til dine konkurrenter.

Nu har du så de 7 nøgler, og du er klar til at bruge dem til at åbne pengeskabet… Det vil vi sammen gøre i næste lektion som samtidig er den sidste del af mit lille kursus.