Poker

Det hele startede i 90'erne

Jeg stødte første gang på det amerikanske hold-em poker i 1999 da jeg var i London for at uddanne mig til hypnotisør. Jeg var helt solgt og tabte naturligvis straks en del penge 🙂

Dominique

Jeg mødte dog den sydamerikanske Dominique (han hedder ikke rigtigt Dominique, men som han siger: “Girls like it better!”) og han var på det tidspunkt i top 10 på Europaranglisten. Han tog sig til mig og lærte mig spillet, strategien og alle de små tricks.

Texas Hold-em

Dengang var Texas Hold-em poker fuldstændig ukendt i Danmark, men i dag er der jo ikke mange, der ikke kender til spillet. Det betyder selvfølgelig også at det slet ikke er så let at tjene penge på det som det var engang, men det kan stadig lade sig gøre.

Idag

Jeg spiller ikke længere, da det kræver daglig træning at være en vindende pokerspiller. Der er mange der tror at det at de spiller poker hver dag, er det samme som at de træner. Dette er ikke tilfældet, og de mennesker er i virkeligheden kendt som ludomaner.

Min personlige favorit

Her får du min yndlingspiller, nemlig canadiske Daniel Negreanu. Jeg mener at den mand over-all er en af verdens bedste pokerspillere, og han opfører sig altid pænt, fremfor mange andre spillere, der har fået stjernenøkker.