Den 4. nøgle i ”Mit Internet Marketing System” er revidering. Dette er noget du bliver nødt til at gøre sidst på ugen. Efter du koncentreret har arbejdet i 6 dage, 2 timers Effektiv Arbejdstid om dagen, med de ting din strategi bestemte du skulle, er det så tid til at revidere dit arbejde. Hvorfor du skal gøre det, har noget at gøre med tid og fremskridt.

Når du laver din ugentlige revision af dig selv, vil du få et bedre overblik over hvor meget tid du bruger på en bestemt opgave. Lad os sige at du har en strategi om ar læse og skriftligt opsummere en bog. Du havde planlagt at blive færdig på 12 timer, men din revidering viser at du faktisk har brugt 16 timer på det. Derfor kan du nu tilpasse din strategi bedre, næste gang du planlægger at læse en bog.

Måske viser din plan at du har 10 timer til at skrive nogle artikler til din hjemmeside, og du finder så ud af, at du faktisk skriver dem noget hurtigere end du troede du gjorde. Nu kan du så planlægge flere opgaver næste gang du har behov for at skrive artikler. Så revidering er vældig godt når du skal danne dig et overblik over den faktuelle tid du bruger på de forskellige opgaver. Men den vigtigste grund til at revidere dig selv, er at du kan forbedre din strategi.

Hvor lang tid du bruger på en opgave, er ikke så vigtig som at finde den opgave som du vil planlægge at udføre. Jeg har altid haft en pæn indtægt fra Google AdSence. Jeg sætter Google koder på mine forskellige sider og Google bruger derefter mine sider til at vise relevante annoncer. Google betaler for hvert klik, og jeg har altid været meget glad for den månedlige check de har sendt til mig. Eftersom en del af min Internet indtægt kommer fra Googles annoncer bruger jeg naturligvis en proportionel mængde tid på at lære hvordan jeg kan forbedre min AdSense indkomst. I en af de bøger jeg har læst, fortalte forfatteren om nogle af Googles konkurrenter og det slog mig pludselig: hvad nu hvis der var andre annoncerings programmer jeg kunne tjene flere penge på end Google?

Jeg gennemgik den tid jeg havde brugt på at blive god til Google AdSense, og jeg planlagde 2 timer på at undersøge andre muligheder… Jeg fandt ud af at der var over 20 annoncerings programmer magen til Google AdSense! Så under min ugentlige revidering bestemte jeg mig for at noget af ugens arbejdstid, som jeg plejede at bruge på Google AdSense, ville jeg nu bruge på at teste de andre programmer. Resultatet var forbløffende… i løbet af 3 uger havde jeg fordoblet min annonce indkomst bare ved at skifte til en af konkurrenterne.

Derfor bruger jeg ikke mere tid på Google AdSense, jeg bruger den på andre annoncerings programmer og tester nye konkurrenter. Denne justering gav mig et fantastisk resultat: min annoncerings indkomst er nu 4 doblet sammenlignet med min gamle AdSense indkomst. Jeg fordoblede første gang, bare ved at skifte til en anden udbyder og jeg doblede den igen efter jeg havde brugt et par uger på andre bøger og videoer, der lærte mig hvordan jeg kunne forbedre min annoncerings indkomst.

Derfor er det meget vigtigt konstant at gennemgå de resultater du får, og på samme tid tænke på om du kunne bruge din tid bedre. Så de ting du nu skal huske er: Det er fint hvis du kan læse og implementere viden fra 20 bøger på den tid andre kan nå 8. Men hvad nu hvis det er de forkerte bøger du læser?

Vi ses i lektion 5!