En del af mit arbejde går med alt hvad der har med udvikling at gøre. Det er fordi jeg fuldt og fast tror på, at for at opnå hvad man ønsker i verden må og skal man bruge 3 grundsten:

Fysisk energi

Det nytter ikke at man har den mentale strategi hvis man ikke kan få lettet bagen fra sofaen for at gøre noget ved planen. En del af den slags har med dovenskab at gøre, men dovenskab har tit rod i manglende energi. Får man den rigtige næring og et minimum af giftstoffer, så har man en ustoppelig energi til disposition.

Produktivitet

Det nytter ikke noget at have energien og være effektiv, hvis du ikke ved hvad du vil eller hvordan du kommer derhen. Derfor gælder det om at mestre kunsten at sætte sig mål, vide hvordan man når det og så rent faktisk få noget lavet hver dag. Dette kaldes samlet produktivitet og bliver desværre mange gange forvekslet med effektivitet.

Penge

Ussel mammon javist, men det er desværre også en nødvendighed ved utrolig mange ting. Det nytter ikke noget at vide hvor man vil hen, have energien og viden om hvad man bruger energien til, hvis man ikke har råd til at erhverve sig de hjælpemidler der måske kan være behov for. økonomi må og skal aldrig være et problem og derfor er det også en nødvendighed at mestre økonomi.

Har man til gengæld fysisk energi, produktivitet og penge er det kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan udrette.

Det forsker jeg så i og skriver på nogle ret store produkter der udkommer når de er færdige, men en af mine evner er at jeg er ret god til at analysere et hvilket som helst emne og så gøre det forståeligt for lægfolk (altså, det jeg er god til er at sætte mig ind i et nyt emne, læse en masse kedeligt fagstof og så gøre det interessant og lærerigt for lægfolk).